Om mig

Jag heter Lena Hollström och driver LH:s FriskvårdsMassage.
Har även anställning som undersköterska i Robertsfors kommuns Äldre och Handikappomsorg sedan 1986.

Idag mår jag bra och har energi över till mig själv. Min livsstil är balanserad och stödjer mig och mitt liv. Mitt tidigare sätt att leva begränsade min energi. Jag levde i en inre och yttre stress med panikångest, yrsel, koncentrationssvårigheter, minnesproblematik, sömnsvårigheter, onaturlig trötthet, spänningstillstånd med smärta i huvudet och kroppen som följd.

Det var år 2011 genom Svenska Hälsoteamet,  jag kom i kontakt med massage med helhetstänkande jag fick verktygen. Avslappning, kraftfulla terapeutiska massagemetoder, andningsteknik, mental träning och inre vägledning är det som lett mig till positiv förändring i mitt liv.

Idag jobbar jag med dessa verktyg som Medicinsk massageterapeut & Certifierad massör och hjälper andra till positiv förändring.

Genom att vårda både min kropp och knopp kunde jag återfå min hälsa och ett ökat välbefinnande.

År 2016 utökade jag mina kunskaper hos KMK kliniken i Karlstad
till FRT-terapeut, som är en Funktionell rörelseterapi där man jobbar med en mjuk mobiliseringsmetod för att ”låsa upp” låsningar och rörelseinskränkningar i våra leder. Det blev ett mycket bra komplement till massagen.
Våren 2021 fick jag äntligen ”kursa” för att utföra Käkledsbehandlingar som även det är ett superbra komplement.

Jag har varit tjänstledig 6 månader från Uska jobbet på kommunen och provkört LH:s på heltid från augusti 2021 tom februari 2022.

Så vad blev resultatet av det?
Jo, jag sa upp min 37 år långa tjänstgöring på kommunen och kör nu LH:s FriskvårdsMassage på heltid tillsvidare.
Kan tyckas lite ”wild and crazy” att säga upp en så lång och trygg anställning men alla i min omgivning har stöttat och sagt att det är detta du ska jobba med! Du är klippt och skuren för detta yrke, sa en klient.
Som sagt så ger detta yrke massor av energi tillbaka efter en hel dag då man fått hjälpa andra människor till förändring i sin hälsa att få må bättre 🙂
Jag jobbar nu även som ”timmis” åt kommun och vissa dagar som massagelärare åt Svenska Hälsoteamet i Umeå sedan hösten 2019. 

Det låter tokigt men jag har alltså ökat omsättningen under Pandemin 2020-2021.
Ni vet Pandemi= hålla avståndet och inte ha någon fysisk kontakt! 😉

Där ser vi åter hur viktigt det är med att vi tar hand om vår hälsa genom att stärka immunförsvaret som är en av massagens viktiga effekter Men även få en mental och muskulär avslappning, ännu viktigare nu i dagens omvärldsproblem vi har runt omkring oss.

Jag gör allt för att Du ska känna Dig trygg när Du besöker LH:s.
Renhållning och hygien är alltid i fokus. Använder även munskydd om så önskas under behandlingarna.

”Kropp och Själ är intimt sammanflätade
SÅ när vår kropp mår bra
ökar vårt psykiska Välbefinnande”

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close